POST

Arriben les vacances! Llegan las vacaciones!

Ja han arribar les vacances per mi, així que comentar-vos que del 9 al 30 d'agost estaré fora. Al tornar contestaré els correus i missatges tan aviat com sigui possible.


Com seran aquestes vacances? Com hem imaginat o sortiran d'una altra manera? Aprofito per parlar quatre línies sobre aquestes expectatives que ens fem.

Com acostuma a passar, hi ha moments que segur que no son com els havíem previst. Normalment idealitzem els viatges, els dies de festa, els dies especials... i quan arriba el moment no els gaudim com estava a les nostres ments. Per què succeeix això? Doncs normalment perquè la vida i la realitat son diferents a les expectatives. Hi ha a qui li agrada més planificar i hi ha qui prefereix sorprendre's i una cosa no és millor que l'altra, sempre que estiguem disposats i disposades a ser flexibles!


La flexibilitat serà important per poder gaudir del que vingui i per poder descobrir que de vegades allò que pensem que no ha anat bé, ens acaba forçant a fer un altre pla amb el que ens ho passem inclús millor (o aprenem alguna cosa o descobrim quelcom que no sabíem...).


Així doncs, pels dies que no surtin com teníeu previst i potser faci massa calor, plogui (o ves a saber!) us deixo algunes series que m'han resultat molt interessants i que si més no faran reflexionar.


El cuento de la criada (Netflix): Basada en una novel·la del 1985. Amb imatges i moments molts durs però que ajuden a pensar sobre una societat totalment hostil per la dona i en la que els homes tenen l'absolut poder. Molt ben feta, en la que les emocions t'arriben al cor i sents perfectament el que estan passant els personatges.

Masters of Sex (Movistar Plus): Aquesta és l'única de les 3 que es basa en una història real. Historia de William Masters i Virginia Johson, dos investigadors pioners en la sexualitat humana. Van fer estudis que van permetre avançar molt en aquesta matèria, per exemple diferenciar les fases de la resposta sexual o ajudar a que la homosexualitat no fos considerada una malaltia mental.


Black Mirror (Netflix): Ciència ficció. Per reflexionar sobre situacions no reals, sobretot relacionades amb la tecnologia. Tot i no passar actualment planteja casos dels que si ho analitzem, potser no estem tan lluny.


Si les heu vist o finalment ho feu durant les vacances, comenteu que us han semblat! En un altre moment profunditzaré una mica més en alguna d'elles que em resulten especialment cautivadores des del punt de vista psicològic.


Fins aviat!!!