POST

La llum de la Joana - Conte dirigit a persones amb SSC en època de pandèmia

Ens trobem en època de confinament, en una etapa que no haguéssim pogut imaginar fa uns mesos. Si bé és cert que aquest és un període altament especial en l'àmbit sanitari, social, laboral, econòmic... i això fa que ens sentim totes i tots en un mateix vaixell, també podem observar que per una altra banda, cada individu, família, comunitat, país... té una història ben diferent.


Per la meva vinculació amb les persones que pateixen Síndromes de Sensibilització Central (Fibromiàlgia, Sindrome de Fatiga Crónica, Sensibilitat Química Múltiple, Electrohipersensibilitat) i al pensar en elles i en l'associació amb la qual col·laboro, l'ACAF, he escrit aquest conte que m'ha transportat de nou a la realitat d'alguna d'elles. Segur que no representa la història de totes, segueixen sent persones individuals amb vides pròpies, però el que està clar és que tant aquestes malalties com moltes d'altres segueixen convivint a les cases de molta gent.


Desitjo que la Joana connecti amb vosaltres.